Gőgh Barbi

Dietetikus

Életrajz

Eredetileg jogászként végeztem, de saját egészségügyi problémák a táplálkozás világa felé sodortak. Ezt a területet annyira magaménak éreztem, hogy otthagyva a jogi pályát, táplálkozási tanácsadó lettem, nem sokkal később pedig jelentkeztem a Semmelweis Egyetem dietetikus szakára.

Szerettem volna ugyanis ezt a szakmát minél széleskörűbb tudással folytatni, és megteremteni a lehetőséget, hogy ne csak egészséges embereknek is adhassak étrendi útmutatást, hanem olyanoknak is, akiknek kondíciójuk miatt csak dietetikus adhat.

Mivel már az egyetem alatt és azt megelőzve is táplálkozási tanácsadóként dolgoztam, nagyfokú tapasztalatot szereztem a kliensekkel való együttműködést tekintve.
Hiszem, hogy ha a tanácsadásaim/ több hetes étrendes programjaim során át tudom adni az alapszabályokat, akkor azzal ki lehet alakítani egy olyan életmódot, amiben többé nem kell diétázni. De persze, vannak azok az állapotok/ betegségek, amikor muszáj betartani szigorúbb szabályokat.

Kedvenc szakterületeim az inzulinrezisztencia, valamint az emésztőrendszeri panaszok mögött rejlő okok felfedése, kezelése, de a „csak” fogyni vágyóktól egészen a speciális diétát igénylő vendégekig mindenkit szeretettel várok tanácsadásra!

Időpont foglalás

Trainer Contact Form