• shape
  • shape
RÓLUNK

EQX Lifestyle

Üdvözlünk Mosonmagyaróvár legújabb automata 0-24- es fitnesz termében ahol minden rólad szól.

A 300 m2- és termünk a termál régi bejáratánál találhatò, ahol a legújabb Life Fitness gépparkunkkal formálhatod tested és teheted egészségesebbé mindennapjaid. Prémium környezetben, olyan exkluzív Fitness-Wellness szolgáltatásokat elérve mint a heti úszójegyek, streching/nyújtás óra , csoportos köredzés, funkcionális csoportos óra, jóga és gyógytorna-manuálterápia. Profi edzők, oktatók gondoskodnak a biztonságos edzésről. Nálunk minden adott a testi a lelki és szellemi felfrissüléshez.

Itt minden rólad szól. Mert szerintünk mindenki a legjobbat érdemli.

Történetünk

Személyi edzőként kezdtem pályafutásom és mindig is egy Fitness termet szerettem volna nyitni, üzemeltetni ezért Németországba költöztem ahol megtanultam a szakma apraja nagyját. Mindig is az vezérelt, hogy Mosonmagyaróváron értéket teremtsek az emberek számára és azt lehetőleg az egészség és fitness szemszögéből létrehozva. Így született meg a fejemben az az ötlet, hogy fitness és wellness központot hozzunk létre a termál területén mert ebben a városban csak itt volt lehetséges ezt megvalósítani. A tervem az volt, hogy az edzések mellett a testi, a lelki és fizikai feltöltődésre is legyen lehetőség. A név magában hordozza az életminőség fogalmát, így lett a neve Equinox Fitness&Lifestyle Club.

Küldetésünk

Mindenki más céllal és fogadalommal vág bele akár egy diétába vagy egy teljesítményfokozásba, de mindennek az alapja hosszútávon az életmódváltás. Nálunk minden szakmai segítség adott és garantált a motiváló közeg, csapat.