Molnár Petra

Gerinctréning/Köredzés

Class Schedule

  • Tuesday:18:30 - 19:30
  • Szerda:18:30 - 19:30

Életrajz

Molnár Petra vagyok, személyi edző, csoportos instruktor, táplálkozási- és életmód tanácsadó. Gyermekkorom óta sportolok, tudom és érzem is, hogy mit jelent ez mind a testnek, mind a léleknek. Mindig is elkötelezett voltam az egészséges életmód mellett. Fontosnak tartom tudatosítani az emberekben, hogy mennyire fontos a testmozgás, a megfelelő táplálkozás, nem csupán esztétikai, hanem prevenciós okok miatt is. Célom, hogy az edzettem élvezze mozgás, a vele járó energikusságot, fittséget és egy rendszert kialakítva életmódként érje el a célját.
9 éve dolgozom edzőként, mellyel elsősorban a napjainkban fennálló stresszes életmód és helyes táplálkozás hiánya miatt kialakult egészségügyi állapotokat szeretném javítani. Ennek érdekében összehangolt szolgáltatásokat kínálok, funkcionális, preventív és teljesítménynövelő edzésprogramokat étkezésbeálltással.

Szolgáltatásaim:
személyi edzés: vidám hangulatú, változatos edzés, amelyben a szabad súlyos és saját testsúlyos gyakorlatok ötvöződnek, mindez személyre szabottan. Mivel teljes mértékben az edzettségi szintedhez van igazítva, így kezdőtől a haladókig mindenkinek ajánlott.

“Zsírégető” edzés: egy igazi csajos zenés kiscsoportos köredzés, melyen a fő izomcsoportokat hatékonyan megmozgatva dolgozunk, vegyesen kardió és erősítő gyakorlatokat alkalmazva. Az edzés során az egész testünket használjuk, fókuszban a has-, hát-, és farizmok erősítése. A hatékonyságot és a nehézséget növelve különböző eszközöket is használunk: többek között kézi- és lábsúlyt, gumikötelet.

Gerinctréning: Ez a mozgásforma segít megelőzni a gerinc- és mozgásszervi problémák kialakulását, megerősíti a gerinc stabilitásáért felelős törzsizmokat, helyreállítja a gerinc mobilitását, tartást ad, és védi a belső szerveket. Az órán nyújtó és erősítő gyakorlatokat egyaránt végzünk, melyen a core izmokat erősítjük célzott gyakorlatokkal.

– általános táplálkozási tanácsadás
– személyre szabott étrend írás

Skills

Yoga
95%
Boxing
70%
GYM
85%

Időpont foglalás

Trainer Contact Form